Archives for december 2011

Vinterkørsel i elbil

Hvis du er en af de mange der følger med her på ElbilBloggen har du sikkert bemærket, at jeg ikke har skrevet  så meget her i december måned. Det har sine naturlige årsager. Dels har december været travl med en masse familiære ting, så har min Tesla været til syn, der har været lidt reperationer på den, og endelig så venter jeg på vinteren.

Det har hele tiden været min plan ikke at køre så meget her i vintermånederne, som i sommer, efterår og forårsmånederne. Det er nu engang lidt sjovere i en sportsvogn. Men meningen var jo, at jeg også skulle ud og køre lidt i det hårde danske snedækkede vinterlandskab. Sidste år så det ud som på billedet, her i Ugerløse, men i år er der altså ikke kommet meget vinter. Øv! Når man for en gang skyld ønsker sig lidt sne kommer der intet …

[Read more…]

Power Failure. Do Not Charge. Contact Tesla Service

Jeg holder rigtig meget af min Tesla Roadster. Ingen tvivl om det! Men som de fleste andre biler har den desværre også nogle små-skavanker.

En af de tilbagevendende problemer jeg har haft er, at der dukker den her advarsel op: Power Failure. Do Not Charge. Contact Tesla Service.

Heldigvis har Tesla en rigtig god service. I dette indlæg vbil jeg fortælle lidt mere om den konkrete fejl, og den måde Tesla har ydet, og generelt set yder service på.

[Read more…]