Interview i Motorsektionen

I forrige uge fik jeg besøg af en flok friske drenge fra online magasinet Motorsektionen.dk. De var draget til Ugerløse for, at lave et interview med mig om mit elbils-poject, Tesla Roadster og elbiler i almindelighed. Og naturligvis prøve en lille køretur i vilddyret.

Det er blevet til en rigtig glimrende artikel, og en masse skide gode billeder, som du kan se i sin helhed her: http://motorsektionen.dk/interview-mikkel-demib-svendsen-og-hans-tesla-roadster.70721.html. Tak til Niki Funch og resten af holdet på Motorsektionen for en rigtig hyggelig dag.

 About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

  1. Er også blevet til en fin artikel så vidt jeg kan se. – Men du ser fandeme ond på det billede med alle de mørke farver :D

  2. Ja, du skriver alt for positivt om elbiler, hehe. Ej, det bliver fandeme spændende med Model S! :)

  3. Bare der er tre sæder jeg er glad :). – Så kan jeg nemlig køre dem og lave film imens. Tesla Danmark kræver nemlig en af deres sælgere skal med ud at køre.

    Men der er ligesom ikke plads til tre mennesker i en Tesla Roadster :P.

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.