Kvinder kører gerne elbil – min kone kører Tesla Roadster

Forleden dag overlod jeg rattet i min Tesla Roadster til min dejlige kone Pernille. Og inden du nu kommer for godt igang med alle dine fordomme om kvinder og biler, så kører hun faktisk rigtig pænt. En anelse hurtigt, men absolut pænt :)

Lidt video på turen blev det naturligvis også til. Desværre drillede lyden lidt på denne video, så den er ikke helt i top. Men man kan da høre det meste af de mange vise ord, der kom med på vejen …

Dette indlæg er også røget i kategorien “Sterner i en elbil” for i lighed med videoen med min datter Oona, er min kone absolut også en stjerne. En af de smukkeste der findes.

Der er en skummel bagtanke med dette indlæg: På mine statistikker kan jeg se, at der er en høj overrepræsentation af mænd på Elbil Bloggens Facebook page – og sandsynligvis også her på bloggen. Så jeg tænkte at et indlæg med en lidt mere kvindelig vinkel kunne trække nogle af de mange køreglade kvinder til :)

Det er nu absolut ikke den eneste grund til dette indlæg. Udover de erfaringer jeg selv gør mig med at køre i Tesla Roadster elbilen, vil jeg nemlig også meget gerne høre hvordan andre oplever det. I denne omgang blev det så min kone, men i de kommende måneder planlægger jeg at mange flere skal ud og prøve en tur.

Hvis du selv har noget spændende at fortælle og kommer på disse kanter (Holbæk-egnen) så er du meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller email: mikkel@demib.com. Skriv gerne lidt om, hvorfor lige du skal med ud at køre og hvad du kunne tænke dig at snakke om – noget der naturligvis skal have med elbiler, miljø og den slags at gøre.

En ting som de fleste der prøver at køre en Tesla Roadster bemærker er, hvor “almindelig” den faktisk føles at køre. Lige bortset fra det faktum, at en Tesla Roadster har et helt sindssygt optræk, så er oplevelsen med at køre den faktisk ikke meget anderledes end en helt traditionel bil. Så skiftet fra benzinbil til elbil er faktisk ikke så stort i forhold til det at køre i den. De små forskelle der er, vender man sig hurtigt til for de fleste af dem er på den positive side.

Personligt har jeg det lidt ligesom da jeg første gang købte en stor Mercedes. Jeg føler glæde ved at sætte mig ud i bilen. Det er en fornøjelse og et privilegie at kunne køre rundt i sådan en dejlig bil. Det indrømmer jeg gerne. Det gør de ofte lange køreture jeg har meget mere overkommelige og tiden i bilen meget mere sjov. Og i modsætning til min gamle Mercedes så kan jeg i denne bil drøne rundt og nyde livet med rigtig god samvittighed :)About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

 1. Super sejt, at din kone sparker lidt til bilen. God stil, og frisk kørt.
  Det eneste der undrede mig er hvorfor hun dog har taget ringen af? Eller var den til reparation med en ekstra sten? ;-)
  Just kiddin’, men sjov video – og den ser jo hammergodt ud den bil. Glæder mig til jeg en dag render ind i dig, for jeg er lidt nysgerrig om hvordan en dreng i den tunge ende ser ud i en bil der – på video – ser ret lille ud. Mine tanker er jo, at jeg – som gammel taxachauffør – normalt godt kan drømme om en Volvo C70, men hvis den er lige så sjov som I begge giver udtryk for, så kan det jo godt være, at Tesla vinder. :-)

  • Mikkel deMib Svendsen says

   At komme ind og ud af en Tesla Roadster er en kunst i sig selv. De første mange gange ligner man en fuld svensker på en skidt dag. Men nu har jeg efterhånden lært det og selv folk der er lidt større end gennemsnittet kan faktisk også godt komme ind i den – med den rette teknik. Når først man sidder der, sidder man faktisk rigtig godt. Det er fede sæder og der er fint med benplads.

   Pernilles fingre blev desværre lidt kraftigere efter hun fødte vores to børn – ikke så meget at det ses, men nok til at ringen ike rigtig var så rar at have på mere. Måske får vi den udvidet en dag. I mellemtiden har jeg så givet hende lidt diamant at trøste sig med :)

   • Hehe, okay. Bemærkede det blot. Vi har samme problem her i huset, men når vægten kommer helt ned igen, så har fruen da en ring til 5 kilo at tage på fingeren igen. Jeg “nøjedes” med en titanium uden sten, for ikke at lande i den metro-seksuelle stil… :-)

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.