Radiobiler er også en slags elbiler

Jeg venter utålmodigt på at få min Tesla Roadster. Jeg skal først over og hente den på fredag d. 17.6. Det er hårdt at vente. Men i dag fik jeg lidt afladning for ventetiden. Jeg var en tur på på Bakken med konen og mine to børn, da min datter foreslog, at vi skulle snuppe en tur i radiobilerne. Yeah!

 

Radiobiler, som denne, er naturligvis langt fra ligeså spændende som en Tesla Roadster. Men det er da en elbil. OK, bil er måske så meget sagt. En radiobil er nok mere et stykke legetøj. Men det var nu meget sjovt – og datteren var lykkelig.

På fredag kommer så min egen “radiobil”. Det bliver nu lidt sjovere :)

Hvorfor heder radiobiler egentligt radiobiler? Den jeg kørte i havde ingen radio, og fjernstyrede er de jo heller ikke. Ved du det må du meget gerne svare nedenfor …About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

  1. Gunnar Svendsen says

    Wikipeda siger: Når elektriske biler i Tivoli og andre forlystelsesparker kaldes radiobiler, må det være fordi strømaftageren har fået nogen til at tænke på en radioantenne.

    • Mikkel deMib Svendsen says

      Tak. Omend man ikke altid skal stole blindt på Wikipedia kunne det jo godt være forklaringen :)

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.