Ramt af trafikuheld

I torsdags kørte en vanvidsbilist ind i mig med meget høj fart. Jeg kørte dog ikke i Tesla’en, men i min Mercedes bil. Måske var det mit held. I hvert fald “slap” jeg med et brækket kraveben.

Alle der har prøvet sådan en omgang ved hvor ondt det gør og hvor traumatisk det er. Heldigvis var mine børn ikke i bilen og jeg skal nok komme mig over de fysiske skader. Men det er svært ikke at tænke på, hvor galt det kunne være gået.

Jeg er derfor lidt hæmmet i forhold til at skrive lange indlæg her på bloggen i de kommende dage, og lige nu og her kan jeg heller ikke så godt køre bil. Jeg håber dog på, at være tilbage igen med flere tests, videoer og indlæg så hurtigt som muligt, så jeg kan få en god afslutning på denne del af min elbil-projekt.About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

 1. God bedring med kravebenet. Det er aldrig sjovt når andres manglende styr på biler går ud over andre, og vi ser frem til du er klar igen med flere gode indlæg.

 2. Puha for den da :(

  Det er godt nok ikke særlig rart sådan noget. Har heldigvis ikke prøvet lige sådan noget her, men kan forestille mig at psyken godt nok bliver påvirket.

  Rigtig god bedring både fysisk og mentalt og alle de bedste tanker herfra !

 3. Det var dog forfærdeligt! Godt at høre, at du kommer igennem det uden (fysiske men). Det må have været en skræmmende oplevelse !

 4. Rigtig god bedring til dig, Mikkel. Vær du glad for, at ukrudt ikke forgår så let :-) Og et godt råd: Op på hesten igen hurtigst muligt! Frygteligt banalt – men det er faktisk sandt.

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Tak, men der går lige lidt – jeg må ikke køre med en arm og på de smertestillende piller jeg får lige nu :)

 5. Hvad er den erstatningsretlige- og politiretlige situation i forbindelse med uheldet?

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Erstatningsretsligt er man ikke så godt stillet i Danmark – selvom man ingen skyld har i sådan en ulykke, så ender man næsten altid med en (ofte stor) regning. Jeg forstår ikke rimeligheden i det, men indtil nu har ingen politikere eller skiftende regeringer ønsket at rette fuldt ud op på det.

   Det strafferetslige tager politiet og deres advokater sig af. De har optaget rapport, afhørt vidner på stedet osv. Har modparten brudt færdselsloven, og det vil jeg tro han har, så vil han naturligvis skulle bøde for det. Men det er ikke noget jeg har spor at gøre med eller iøvrigt interesserer mig så meget for. Jeg koncentrerer mig om selv at få det bedre og passe på min familie :)

 6. Thomas J. says

  Det var dog skrækkeligt at høre! Så bliver man taknemlig over at der ikke skete mere, at livet er i behold, det kunne have gået helt galt..
  De bedste og kærligste tanker til dig og din familie!!

  Kh Thomas

 7. Kim Petersen says

  God bedring, Mikkel.
  Håber du snart bliver fit for fight igen, og kan nå at køre nogle ture i Tesla’en inden du skal aflevere den.

 8. Rigtig god bedring

  Et kraveben heler forholdsvis hurtigt i forhold til andre brud, men du kan nok ikke foretage dig så meget fysisk de næste 2-4 uger, så der er ikke andet end at arbejde hjemmefra, indtil de værste smerter er forsvundet, og du igen kan køre bil.

  Det giver stof til eftertanke, når man pludselig bliver ramt af et uheld, men din Mercedes er godt polstret til opgaven og yder god beskyttelse, hvis det havde været i en mindre blikæske af bil, så ville det måske have været meget værre.

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Ja, jeg er også glad for min Mercedes. Køber helt sikkert sådan en igen, nu hvor dem gamle er blevet totalskadet.

 9. Hej Mikkel

  Øv, for en oplevelse.
  Du ønskes god bedring her fra.

  Med venlig hilsen
  Kristian

 10. Hej Mikkel

  Når vi taler sikkerhed i biler og biluheld, så kunne jeg godt tænke mig at høre hvor godt Teslaen er polstret i forbindelse med et evt. uheld.

  Der er sikkerhedsbøjle, airbags og stolper i dørene, men hvorledes er karroseriet sikret i forhold til almindelige biler, hvor der er indbygget deformationszoner, som optager kraften fra et sammenstød, når karosseridelene krølles sammen og sikrer passagererne.

  Er sikkerheden helt i top eller er der givet køb på nogle sikkerhedsdetaljer for at få skabt så smart en bil som mulig. Ved du noget om det?

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Jeg kender ikke alle detaljerne, men jeg kan huske at *Teslaen faktisk klarer sig meget godt i de der crash tests.

   Men det ER jo en sportsvogn – en lav bil uden fast tag osv, så helt så sikker som f.eks. min gamle Mercedes tvivler jeg meget på den er. Det gælder dog nok også andre sportsvogne.

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.