Sommertid er sportsvogns-elbil tid :)

Nu er sommeren for alvor ved at komme over os. Hvor er dog dog bare fedt. Ikke alene fordi jeg synes den mørke tid er så trist, men i høj grad også fordi det er langt sjovere at fise rundt i min elbil-sportsvogn når vejret er godt! :)

Min Tesla Roadster kører sådan set fint nok om vinteren, som jeg også har skrevet lidt om her på bloggen, men uanset hvordan man vender og drejer det, så er en åben sportsvogn altså ikke lavet til sne og slud. Den er lavbet til at cruise ud ad landevejene og op ad strandvejene på en dejlig sommerdag.

Der er desværre ikke så lang tid tilbage nu, af mit 1-årrige test-projekt, hvor jeg skulle opleve og beskrive hvordan en hverdag er i en rigtig god elbil – den kvalitet af elbiler, som jeg tror vi alle får mulighed for at købe i løbet af de næste få år. Bilen skal afleveres tilbage d. 31. maj (hvis jeg da ikke ender med at købe den …). Det har været et rigtig godt år.

De sidste måneder har jeg ikke kørt så meget. Jeg har kun haft et vist antal kilometer til rådighed på min leasingaftale, som man jo altid har, og jeg ville hellere bruge kilometerne i de gode måneder. Jeg har kørt lidt i løbet af vinteren, men langt fra så så meget, som jeg gjorde i foråret og sommeren sidste år, og som jeg regner med at skulle i de næste 2 måneder. Nu håber jeg bare på, at det gode vejr fortsætter.

Skal du med ud og køre i verdens fedeste elbil?

Der er stadig en håndfuld mennesker, som jeg har lovet en tur i bilen og som jeg ved samme lejlighed vil lave nogle flere videointerviews med. Hvis du er en af dem, eller en person med passion for elbiler, som jeg endnu ikke har snakket med, så er du som altid meget velkommen til at skrive til mig på mikkel@demib.com eller via kontaktformularen her på sitet.

Jeg kan ikke love, at jeg når at få alle dem ud at køre, som gerne vil med, men hvis du skriver en tilstrækkeligt overbevisende email, så kan det jo være det bliver dig …

I alle fald håber jeg du får et ligeså godt forår og sommer som jeg regner med at få :)About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.