God dag med Tesla til Copenhagen Historic Grand Prix

I dag var jeg som tidligere nævnt inviteret til at deltage på Tesla Motors stand på Copenhagen Historic Grand Prix. Det var en rigtig god dag! Det var egentligt meningen, at vi skulle have kørt et par runder på banen, men det blev så alligevekl ikke til noget. Skidt med det – jeg er jo ikke racerkører. Til gengæld blev der tid til masser af Tesla- og elbils-snak, god mad og masser af pænt at kigge på … :)

Se flere billeder fra dagen nedenfor …

Jeg var lidt nervøs for, at der ville være trafikkaos ved den indgang til Copenhagen Historic Grand Prix på hjørnet af Jagtvej og Universitetsparken, som jeg skulle benytte. Men det var der heldigvis ikke. Jeg kunne køre lige derhen, og der holdt kun en enkelt bil foran mig i kø. Christian, der er min primære kontakt hos Tesla Motors Danmark, kom ud med billet og armbind, og så var det bare ar rulle ned til Tesla’s stand et par hundrede meter fremme.

Nede ved standen mødte der mig et skænt syn (nej, ikke de to letpåklædte piger) … 8 andre Tesla Roadster elbiler. Wow. Det er altså pænt.

Christian blev kort efter hejst op i en gaffeltruck for at tage et godt overbliksbillede af hele standen, de 9 Tesla Roadsters og alle os der var med.

Og så var det ellers tid til at kaste sig over goodie-bags og kager i teltet …

Alt imens vi hyggede os med dette fik Søren, der er tekniker hos Tesla Motors Danmark tid til lige at tjekke bilen en ekstra gang. Det var pænt af ham. Men der er ikke meget olie og traditionel bil svineri over sådan et tjek. Det meste foregår via en computer …

Og så må jeg jo også hellere bevise, at jeg faktisk også var der selv. Jeg fik en anden fotograf på stedet til at snuppe et par billeder med mit kamera …

Der var naturligvis også mange andre biler til showet. Her ruller en CR1 forbi. Den er nu også meget lækker – men hold mund hvor den larmer, når man nu ber vant til sådan en dejlig (næsten) lydløs Tesla Roadster …

Jeg kunne godt tænke mig, at lave en eye-tracking test på nedenstående billede. Hvor mange tror du kigger mest på bilen? :)

 

Jeg takker Tesla Motors Danmark mange gange for en rigtig hyggelig dag! :)

Jeg fik også lejlighed til snakke med en masse spændende folk. Nogle af dem vil jeg vende tilbage til her på bloggen senere. Der er mange spændende projekter på vej, som jeg tror du vil finde spændende …About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

 1. Michael Milo Schultz says

  Det lyder og ser ud til, at I har haft en god dag, med godt vejr og masser at se på. Det var et godt initiativ af Tesla Motors Danmark. Alt positivt publicity af elbiler, er generelt en god ide. Jeg glæder mig til at læse om de nye spændende projekter.
  Din kommentar til det nederste billede, forstår jeg dog ikke en brik af… er der en bil på billedet? ;-)

 2. Kim Guldberg says

  Hej Mikkel

  Skal du ikke snart have nogle beslutningstagere med ud og køre? Det er jo valg lige om lidt så det er nu der skal påvirkes og skyd bare bredt i det politiske spectre.

  hilsen Kim

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Jeg har skam forsøgt – bredt, men de gider ikke rigtig. Jeg tror dels hellere de vil snakke med dem der har mange penge og dels synes de fleste politikere ikke det der internet-noget er så vigtigt :)

 3. Erling Daell says

  Hej Mikkel,

  Fin blog, du har her – godt initiativ! Ja, det var sgu en go’ dag i Fælledparken. Det kan være vi ses til drag race ved Bella Centret på lørdag – så kan vi se, om en orange eller en rød Tesla Roadster Sport er hurtigst ;-)

  Lydløs hilsen

  Erling

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Hej Erling!

   Jeg kan desværre ikke komme til arrangementet i Belle Centret på Lørdag, da jeg er til Iværksættermesse om dagen og konfrancier om aftenen :)

   Men glæder mig til at se dig igen ved lejlighed …

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.