Tesla Roadster tur i København

En af de sidste flotte solskinsdage i år besluttede jeg mig for at køre en tur rundt i København, med kalechen nede i min dejlige Tesla Roadster. Hvor er dog bare en fornøjelse. Jeg satte videokameraet på, og strikkede så denne lille video sammen, som giver et meget godt indtryk af, hvor fedt det er …Videoen er optaget med et GoPro Hero HD – som er et lille HD videokamera der er lavet specielt til motorsport. Det smarte ved det er, at man kan sætte det fast alle mulige steder på bilen med den medfølgende sugekop. Det giver nogle spændende billedmuligheder.

Musikken er ikke så fantastisk. Jeg gad ikke bruge et eller andet standard musik, så jeg bryggede lige noget hurtigt sammen med Garageband på min iPad. Jeg burde naturligvis have lavet noget bedre på mit rigtige lydproduktionsudstyr, men det blev det ikke lige til denne gang.

Det hele er redigeret sammen på Final Cut Pro X, som jeg lige har opgraderet til. Det er faktisk ret fedt, når man lige venner sig til det. Det er lidt anderledes end det gamle Final Cut Pro 7, men en af de helt store fordele er, at jeg kan redigere de komprimerede H.264 filer direkte i stedet for at skulle konvertere alle stumperne først. Og så er det lettere at redigere denne “musikvideo” type videoer med X synes jeg. Men nu er jeg jo så heller ikke nogen pro video editor :)About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

 1. Hejsa,
  kunne godt have tænkt mig at høre den originale lyd. Bare for at høre hvordan det lige er elbilen ikke larmer… smækket med bildøren til sidst er fin, men den lyd kender jeg jo godt.

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Udvendigt er der stort set ikke andet at høre end dæk- og vindstøj, så det ville ikke give meget mening at inkludere i en video som denne :-)

 2. Kim Petersen says

  Fed video.
  Måtte lige se den et par gange.

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.