Topløs i Tesla Roadster – sådan skal en sportsvogn køres

I dag blev det endeligt godt vejr. Tid til at køre topløs! Bare rolig – jeg mener bilen, ikke mig :) 

Lige siden jeg hentede min Tesla Roadster d. 17.6 har det ellers været lidt trist og gråt, så jeg har slet ikke haft lejlighed til at rulle taget af den. I dag fik jeg så lejlighed til det. Og ihh, hvor er det altså fedt. Det synes min datter i øvrigt også …

En åben sportsvogn, som en Tesla Roadster, kommer først helt til sin rette når man kan rulle taget af den og drøne afsted for åben himmel. Toplæs. Hvor er det dog bare fedt. Det har jeg virkelig savnet. De næste par dage ser heldigvis ud til at blive cabriolet vejr. Skønt!

Jeg har mange gange tidligere kørt i åbne sportsvogne. Det er altid dejligt. Men der er nu noget helt særligt over, at køre i en åben elbil-sportsvogn, for i modsætning til alle andre åbne sportsvogne jeg har kørt i er den musse-stille.

Ja, helt stille er den naturligvis ikke, der er jo vindstøj, dækstøj osv, men i forhold til den larm man ellers får fra en kraftig forbrændingsmotor, når man ruller taget af virker Tesla Roadster musestille. Man kan faktisk snakke sammen i den uden at skulle råbe til hinanden. Det er altså et kæmpe plus ved denne bil!

De næste dage vil jeg nyde nogle gode ture i den skønne natur herude på landet. Helt topløs. Med vinden i håret, noget fed musik på anlæget og et stor, stort smil. Det er utroligt hvor lykkelig sådan en skide bil kan  gøre en … :)About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

 1. Godt at se du bruger den til fulde. Kan ikke undgå at se, hvor meget den står og skinner, så du må være god til at vaske den jævnligt :P

 2. Pyha… Da jeg så dit tweet, frygtede jeg et øjeblik, at det var dig, der var topløs i bilen. Det var med bange anelser, jeg fulgte linket, men heldigvis var det bilen. Og flot er den jo!

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Frygtede? Jeg ser skam godt ud topløs – næsten ligeså godt som Tesla-tøsen :)

 3. William Atak says

  Er det bare mig eller ser den ret lille ud? Det er vel ikke bilen på billedet, som du selv kører rundt i? Eller er bilen datterens mini-model?

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Det er en 2-personers sportsvogn. Den slags ER kompakte. Den er endda en lille smule større end en Lotus Elise, som den bygger på.

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.