Elbil kommer i retten

Jeg har længe argumenteret for, at elbilproducenterne skal blive bedre til at finde nogle holdbare og sammenlignelige standarder for rækkevidde, hvor meget strøm der bruges (og spildes) ved opladning osv. Og nu er den første retssag så på vej, som tydeligt viser at jeg har ret: Producenterne gør det alt for dårligt i dag!

Sagen køres af FDM på vegne af Susanne Kirkskov, der var meget utilfreds med både rækkevidde og den energi der skulle til at oplade hendes nyindkøbte Citröen C-Zero.

Du kan læse lidt mere om sagen her: http://www.tv2east.dk/artikler/elbil-kommer-i-rettenAbout Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

 1. jeppe Ørberg says

  jeg forstår til fulde Susanne Kirkskovs frustrationer. Jeg har selv haft en citroen zero i ca. en måned og min første eufori er godt nok begravet forlængst. Jamen rækkevidden for fanden – det holder jo ikke…. hvem kan bruge en bil der maks kan køre 50-65 km. ,på en fuld opladning hvis man ønsker bare et minimum af komfort mht. varme brug af elbagrude og lignbende når det er i bilen må det da være meningen at det skal kunne bruges men nej rækkevidden skrumper og hjertet hopper op i halsen – når jeg frem når jeg frem når jeg frem? Forhandlerne burde sælge disse biler med en
  DVARSEL: BØR KUN BRUGES OM SOMMEREN!!!!!!

  • Mikkel deMib Svendsen says

   Jeg er helt enig – både i, at en bil naturligvis bør have en rækkevidde der er meget bedre, men i endnu højere grad, at de informationerne producenterne giver naturligvis SKAL holde. Det er trods alt en ret stor investering, at købe en bil og selvfølgelig skal de faktuelle informationer der opgives om bilen holde.

  • sebastian says

   Du har så meget ret jeppe Ørberg tænker på at gå til en advokat med det eller købe en bil til om vinteren. Så synes jeg også de skulle sige det enden men har købt bilen.

 2. jeppe Ørberg says

  jeg tror zero står for:
  0 grader – 0 km.

 3. jeppe Ørberg says

  jeg bliver ved at opdage kedelige ting ved elbiler om vinteren. En lynopladning tager i frostvejr 55 minutter mon normalt 20 minutter —- jamen oplys dog hvad det er man sælger, jeg føler mig til grin og kigger mig om efter bil nummer to der kan køre i frost –

 4. Selvom jeg ikke har en elbil er jeg alligevel ret interesseret i elbiler, og lige præcis rækkevidden er nok en af de ting der afskrækker mig mest, er da især rystet over og høre rækkevidden kan være ned til 50-60km om vinteren.

 5. Hej Mikkel, har du været ude og prøve den nye Tesla Model S? For syv søren den er lækker!
  Må indrømme jeg også er helt betaget af dit orange lyn :-)

 6. Elbiler kan virkelig være med til at mindske den samlede belastning af miljøen. Men hvis det skal blive en succes, så er man simpelthen nødt til at lave biler i en ordentlig kvalitet og selvfølgelig oplyse kunderne om alle forhold vedrørende bilen. Ellers bliver hele konceptet med elbiler en fiasko eller i det mindste endnu mere langtrukket før man begynder at se dem konkurrere med benzin/diesel. Håber de får styr på det!

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.