Gratis parkering med elbiler på Frederiksberg er meget, meget svært

Som jeg skrev om for snart et måned siden er det i praksis meget svært at få lov til at parkere gratis med en elbil i de byer, der ellers  praler så meget med at man kan det. I København gik det let nok, men både på Frederiksberg og i Odense var det langt mere besværligt.

Frederiksberg Kommune lovede dog til sidst, at sende mig den påkrævede licens, så jeg kan parkere gratis med min elbil. Nu er der som sagt gået næsten et måned og jeg har stadig ikke modtaget en licens. Jeg besluttede mig derfor til, endnu en gang, at ringe til dem for at rykke for licensen.

Jeg fik fat i en dame, der ikke vidste noget. Hun måtte så lige ud bagved og snakke med nogle af kollegaerne. De vidste heller ikike noget. Ikke bare vidste de ikke noget om hvor min licens blev af, de vidste slet ikke noget om licenser til gratis parkering af elbiler på Frederiksberg. Til sidst fik jeg nummeret til deres chef, som jeg så ringede til.

Men chefen vidste heller ikke noget – hverken om licenser generelt eller min licens. Hun ville så prøve at undersøge sagen nærmere og vende tilbage til mig.

Og det var så det foreløbige resultat. På Frederiksberg Kommune er man åbenbart ikke særligt interesseret i, at elbiler skal parkere. Det er i hvert fald den oplevelse jeg har fået. Foreløbigt har jeg haft 5-6 telefonsamtaler med medarbejderne på Frederiksberg Kommune på sammenlagt noget der nærmer sig en time. Den eneste grund til jeg bliver ved er fordi det er et vigtigt område at dække her på Elbil Bloggen.

Hvis politikerne virkelig mener, at de gerne vil fremme elbiler, så må de altså til at tage sig sammen og få styr på administrationen i kommunerne. Jeg tror ikke der er ret mange almindelige borgere, der gider at spilde så meget tid på det, som jeg har gjort. De fleste giver nok op, og tager den storsvinende firhjulstrækker ind på Frederiksberg i stedet for. Er det virkelig det politikerne ønsker.

Til sidst ringede chefen for parkeringsområdet på Frederiksberg tilbage til mig. Det var så den 6. eller 7. samtale jeg har haft med dem. Hun lovede, at de nu ville sende den nødvendige parkeringslicens. Det vil jeg så se frem til, men jeg må indrømme, at jeg ikke er så optimistisk. Jeg vil se den før jeg tror på det :)About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

  1. Michael Milo Schultz says

    Grinagtigt eller rystende? Jeg kan ikke rigtig vælge. :-)

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.