Anders Bircow kører Tesla Roadster

I dag (fredag) var jeg ude at køre en tur med Anders Bircow, som du sikkert kender fra bl.a. hans mange år i Linie 3, i min Tesla Roadster. Det blev til et par rigtig hyggelige timer, en masse snak om elbiler, karriere og en god frokost på Bryggeri Skovlyst i Hareskoven. Hele turen og samtalen med Anders Bircow optog jeg på video. Jeg klippede videoen straks da jeg kom hjem og det færdige resultat kan du se nedenfor …Kontakten til Anders Bircow var opstået på en lidt sjov måde – som den slags jo ofte sker. En af mine Google+ venner, Rune Gjersvik, skrev i slutningen af juli et indlæg hvor han beskrev sin nuvundne lyst til elbiler og fortalte, at han med stor interesse havde fulgt med her på Elbil Bloggen.

Så dukkede Anders Bircow op, der er Google+ ven med Rune Gjersvik, og bedyrede at han glædede sig til en dag, at købe en Tesla Roadster. Da det ikke lød somom Anders Bircow endnu havde haft lejlighed til at prøve en Tesla Roadster inviterede jeg ham naturligvis ud at køre en tur i min. Så kunne jeg jo også lige få lavet et godt indslag til Stjerner i en Elbil. For en stjerne det er Anders Bircow jo ubestrideligt. Uanset hvad du måtte mene om Linie 3, så er de uden tvivl en af de mest succesfulde entertainment grupper i Danmark i de sidste 30-40 år.

Den var Anders Bircow frisk på – og det blev så i dag, at vi begge havde tid til at nyde en eftermiddag i Tesla’en.

Jeg samlede Anders Bircow op kl. 11 hjemme hos ham i hans hus i Bagsværd. Jeg havde aldrig mødt Anders før, så det var naturligvis med en vis spænding at jeg ringede på døren. Eller det vil sige, jeg nåede slet ikke at ringe på før døren blev åbnet og en storsmilende Anders Bircow tog venligt imod.

Vi faldt meget hurtigt i snak. Anders er en virkelig hyggelig mand. Jeg fik også hilst på Anders søde kone og i samlet flok gik vi så ud for at se på bilen.

Kan man få anhængertræk til den, spurgte konen lidt drilsk. Anders og jeg grinede. Jeg synes altså ikke det vil klæde en sportsvogn at have anhængertræk på, så jeg afviste forslaget. Men det ville jo være praktisk, fortsatte hun. Jaaa, sagde jeg, men nu er en sportsvogn jo heller ikke lavet for at være praktisk. Det kunne vi godt blive enige om alle tre.

Jeg har iøvrigt spurgt Tesla Motors om man kan få jydekrog på en Tesla Roadster, for Anders Bircow’s kone er faktisk ikke den første (i spøg) der har spurgt om det. Tesla Motors manden  gloede åndssvagt på mig. Jeg tror vist ikke helt han fattede at jeg jokede lidt. Nej, sagde han, der er faktisk slet ikke noget sted man kan fastkøre en trækkrog på en Tesla Roadster. Og så var den sag jo ligesom afsluttet. Motoren er ellers kraftig nok til, at den nok skulle kunne klare det, men det ville altså se ret åndssvagt ud med en trailer eller campingvogn i røven på sådan orange sportsvogn. Helt ærligt …

Så var det tid til at køre. Første kørte jeg lidt, og så fik Anders Bircow lov til at fyre den af. Det var bestemt noget han kunne lide, for nu at sige det mildt. Det fremgår vist også tydeligt af videoen, at Anders var ret imponeret over den voldsomme acceleration, som Tesla’en byder på. Anders Bircow har set tidligere haft både Porsche og andre hurtige biler, men vist ikke noget der kan hamle op med en Tesla Roadster i optrækket. Det imponerer de fleste.

Inden vi kørte hjemad igen snuppede vi lige en god frokost på restaurant Bryggeri Skovlyst, der ligger smukt midt i Hareskoven. Vi snakkede naturligvis videre om elbiler, kreative karrierer, familie og alt muligt andet. Men det har jeg ikke optaget på video.

Alt i alt var det en rigtig god dag. Anders Bircow er som sagt en flink mand og det var meget hyggeligt at få en snak med ham. Jeg er overbevist om, at han nød turen og allerede er i fuld gang med at spare sammen til en Tesla Roadster …About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

  1. Super at se Anders Bircow under helt uformelle rammer. Han er en dygtig entertainer, og hans klarsyn er lige på og direkte. Tak for et glimrende indslag. :-)

    • Mikkel deMib Svendsen says

      Tak – og ja, der er ikke så meget pjat med Anders. Han er meget ligefrem og fornuftig.

  2. Acceleration og lyd minder mig om når man kører i metro. Fedt design og spændende bil :-)

  3. Kim Petersen says

    Fedt at se bilen i bagruden der hurtigt aflægges distance fra da Anders accelerere afsted. Forundring i ansigten og kommentaren: “Hold da kæft”, og så bagefter kom The Tesla Grin. :-)

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.