Kenneth Thordal på tur i Tesla Roadster

Forleden dag var jeg ude at køre en tur med en af mine rigtig gamle venner, musikeren, komponisten, teatermanden og alt muligt andet: Kenneth Thordal.

Kenneth og jeg har arbejdet sammen i over 25 år. Ja faktisk er det i år lige præcis 25 år siden, at den første plade vi lavede sammen blev sendt på gaden.

Turen med Kenneth Thordal i min Tesla Roadster optog jeg naturligvis på video, og det er så blevet til nedenstående lille film, i “Stjerner i en Elbil” -serien, hvori vi får snakket en masse om elbiler og en masse andet.

Du kan læse mere om hvad Kenneth går rund og laver på hans blog på: www.thordal.com eller følge ham på Facebook.

Jeg har snakket lidt med Kenneth, om at tage på en musikturne med han i Tesla’en. Den største udfordring er så bare, hvilke instrimenter han kan tage med. Der bliver nok kun plads til ukelele og mundharpe. Men det kan jo så også have sin charme. Til gengæld vil det så blive verdens første elbils-rock-turne – såvidt jeg ved. Så det kunne jo være sjovt.

I de sidste 25 år har vi lavet utroligt mange underlige ting sammen. Den første single jeg var med til at lave med Kenneth var med hans første seriøse band Stalin Staccato. Den kom ud i 1986. Derefter lavede vi nogle flere plader med Stalin Staccato, en plade med hans første danksprogede band Nude (som jeg iøvrigt også udgav på et pladeselskab jeg havde med min gamle partner Peter Meldgaard og drengene fra Rockshow: Headroom Records – og som vi vandt en grammy for, for coveret, som der sjovt nok slet ikke var noget af!), og i de senere år en lang række af danske soloplader, lidt specialprojekter osv.

Kenneth er en af de få artister som jeg stadig producerer plader med. Det meste af min tid går jo med andet arbejde i dag. Men Kenneth har jeg altid nydt at arbejde sammen med og jeg håber vi bliver ved med at lave produktioner til vi dør – uanset om de så nogensinde kommer til at sælge noget eller ej.About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

 1. Steen Carstensen says

  Hi Mikkel
  Tænker at jeg må ha’ en Roadster – kommer til at anvende den på helårs basis – Tænker i den anledning på hvad jeg mon skal forvente mig mht bilens salt-resistens !
  Har vi nogen mening om det ?
  Mvh Steen

 2. Mikkel deMib Svendsen says

  Det mest af bilen er lavet af alluminium, kulfiber og plast, så den burde klare sig bedre end de fleste i vinteren. Jeg kender et par stykker der også bruger den hele året i Danmark og de har ikke bemærket nogle problemer med den.

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.