Life With Tesla – dokumentarfilm om et liv med Tesla Roadster

Mike Koenigs er en Amerikansk internet iværksætter, der ligesom jeg kæmper for en verden med flere elbiler. Og ligesom jeg er han også faldet for Tesla Roadster. I modsætning til mig har Mike Koenigs dog været igang med hans projekt lidt længere tid – godt og vel et år.

Mike Koenigs har brugt en del af året på at producere en dokumentarfilm om hans liv med Tesla. Filmen er netop lige blevet færdig og du kan se den nedenfor. Den er bestemt værd at bruge 40 minutter på.

Du kan også følge med i Mike Koenigs projekt på hans website: lifewithtesla.com

Mike Koenigs er kommet nogle skridt videre end jeg med sit Tesla-projekt. Udover selve bilen har han fået installeret solceller på taget af hans hus i det solrige San Diego. Solcellerne producerer ikke alene al den strøm han skal bruge til bilen, men også til hele huset. Hele anlæget har kostet ham ca. $18.000 netto (inkl. det skattefradrag man, i modsætning til i Danmark, får ved opførelsen af solcelleanlæg) og det er tjent hjem på blot 3-4 år. Det er en ret god investering – og det må være en dejlig fornemmelse.

Jeg har også alvorligt overvejet at få solceller på taget af mit hus. Selv her i Danmark kan det betale sig. Jeg vil bare godt have priserne på de anlæg der kan leveres i Danmark en lille smule længere ned. Men det skal nok komme.About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Comments

  1. Hans navn minder lidt om bilen koenigsegg, som er lidt det modsatte af en tesla :=)

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.