Tesla Roadster vinder Tallinn – Monte-Carlo Electric Race Marathon 2011

Fra d. 2-11 juni 2011 blev der afholdt et marathon for elbiler på distancen Tallinn til Monte-Carlo. Løbet har det formål at promovere miljørigtige biler og samtidig knytte den nordlige og sydlige del af Europa tættere sammenI løbet deltog (naturligvis) også et par Tesla Roadsters og ikke overraskende endte de begge to i en top tre med de højeste scores – som nummer 1 og 3.

Det sjove er så, at den ene af de deltagende Tesla Roadsters faktisk er den jeg får i næste uge – “min” Tesla Roadster! Og det var oven i købet min Tesla der vandt hele løbet. Den anden kokm ind på en 3. plads. Så alt tyder på at netop min model kører usædvanligt godt. Tilbagemeldingen fra chaufføren var da også, at bilen havde kørt helt perfekt gennem hele løbet, ladede som den skulle og helt uden nogle fejl.

Bilen var venligst udlånt af P. Christensen og Lease-a-Star. Du kan se den på billedet ovenfor – hvor den ganske vidst er blevet overklistret med hvid folie og team logo. Det er heldigvis pillet af igen, når jeg får den – så den fremstår ren, orange og smuk.

Anyway, det er en meget sjov baggrundshistorie for bilen. Nu kan den så i det næste år forhåbenligt være med til at sætte skub og fokus på elbil-udviklingen her i Danmark.About Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nok mest kendt som søgemaskine- og Internet-nørd. Til dagligt driver jeg søgemaskine-marketingbureauet deMib.com og er med til at drive bl.a. Min-Mave.dk, Pinq.dk og Redpitt.com.

Andre indlæg i samme kategoriAdditional Resources

Speak Your Mind

*

Modtag email med nye kommentarer. Du kan også abonnere uden at kommentere.