Du skal ikke lade en baby køre din Tesla Roadster med ryggen til...!

Min Tesla Roadster er en rigtig amerikansk bil. Det ses på mange måder – nogle af dem er mere underholdende end andre. En af de mere morsomme ting ved bilen er de mange advarsler der følger med, dels i manualen og dels påtrykt selve bilen.

I bagagerummet er der en “dødmandsknap”, så man kan slippe ud hvis man bliver lukket inde. I manualen gør de et stort numer ud af at understrege, at man bør lære denne knaps placering at kende, så man altid kan slippe ud af bagagerummet.

Det absurde er så bare, at der på ingen måde kan presses et menneske ned i de mikroskopiske baggagerum – i hvert fald ikke i et helt stykke. Det vil i hvert fald kræve, at man både er ekstremt lille og også gerne lidt af et slangemenneske.  

Endnu mere morsomt er næsten den advarsel der er placeret over føresædet (se nedenfor). På advarslen står der (frit oversat til dansk): Du må ikke placere en bagudvendt barnestol i dette sæde.

Det synes jeg er et rigtig godt råd! Hvis man skal sætte sin baby til at køre sin million-kroner-sportsvogn (eller en hvilken som helst bil, for den sags skyld), så skal de i hvert fald ikke sidde med ryggen til! 🙂

3 Kommentarer

Det er fremtidssikring. 🙂

Hvem ved om ikke vi lige så godt kunne sætte alderen helt ned på det at tage kørekort. Med den manglende modenhed mange udviser over for fart selv når de bliver myndige, og MÅ få et kørekort, kan det nemt være ligegyldigt om grænsen er 18 eller 16. 🙂

Men du har ret. Sjov advarsel. Hørte det godt i en af dine tidligere videoer.

God weekend. 🙂

Svar

Ja, det er jo lidt ligesom mmed valggrænsen. Jeg kender flere på 15, der fortjener at have stemmeret – og mange langt over de 18, som sgu ikke fortjener det. Og det samme kunne siges om det at kunne køre en bil forsvarligt.

Alder er bare sådan en let måde at adskille folk på. Men ofte er det en idiotisk faktor at skille på.

Svar

Hørt!

Svar

Skriv kommentar