CO2 E-Race i København - og overraskende Bikini Wash af min Tesla Roadster ...

I dag var jeg til CO2 E-Race i København. Jeg var inviteret til at deltage med min Tesla Roadster i turen rundt på Amager og det efterfølgende arrangement på Islands Brygge. Desværre var vejret ikke så godt, men det blev alligevel en rigtig god dag med fokus på mere miljørigtige biler, af alverdens slags, mad, nysgerrige mennesker, Car Walk og så en omgang Bikini Wash som jeg tror overraskede de fleste – men til stor glæde for mange 🙂

Jeg har klippet lidt video sammen fra dagen, som du kan se nedenfor. Først lidt video fra turen derind og herefter følger så den omtalte Bikini Wash (hint: den er også for pigerne).


Med i bilen havde jeg Cecilie Blichfeldt-Lauridsen fra Have Kommunikation, som arbejder med videoproduktioner og historier til Have Backstage. Hun var med for at dokumentere dagen. Det blev til en masse god snak om elbiler, miljø og meget mere.

Miljøgruppen Mr. Green var med til arrangere dagen. Jeg kender ikke så meget til dem, og deres website er mildt sagt skidt, men ikke desto mindre virker det som om de laver nogle sjove og gode events for at få mere fokus på miljøet. Og så kan jeg godt lide deres stramme koncept med de grønne jakkesæt. Det var i øvrigt en sjov og sød flok der mødte op fra Mr. Green. Virkelig søde.

Mr. Green’s kunne tilsyneladende godt lide min Tesla Roadster – men hvem kan ikke det 🙂

Mr. Green gruppen består iøvrigt ikke kun af Mr’s – der var også nogle rigtig søde og smukke Mrs Green på dagen … (og jeg lovede ikke at bruge det billede jeg fik taget hvor de stod og røg hehe)

Der deltaog som sagt mange forskellige typer af miljørigtige biler. Der var både nogle af dem Københavns Kommune har, biler fra ChooseEV, Better Place og så nogle private biler som min.

Jeg fik lejlighed til at se lidt nærmere på bl.a. den nye Renault Fluence Z.E., som Better Place skal sælge, som en del af deres pakkeløsning. Det første der slog mig ved den bil var, hvor utroligt meget plads Renault har brugt på at lave batteri og motor. Det fylder vel noget der ligner det dobbelte af det, som Teslaen har presset det ned på. Hele motorrummet er fyldt op af motoren og halvdelen af baggagerumet er optaget af batteriet.

Der er således ikke ret meget plads tilbage til baggage i den bil. Så at kalde den en familiebil, er nok lidt en tilsnigelse. Der er i hvert fald ikke plads til barnevogn eller ret meget baggage, hvis man skal på ferie i den. Men nu kan den jo heller ikke køre ret langt på en opladning, så det er måske alligevel ret tvivlsomt, om der er nogle der tager på ferie i en Renault Fluence Z.E. De kommer i hvert fald ikke så langt.

Det var ikke bare elbiler der deltog – der var også el-motorcykler. Nedenfor kan du se en mindre en af slagsen, som Jacob Hartman fra Københavns Kommune, Grønne Erhverv, kørte på. Det var i øvrigt Jacob, der havde inviteret mig til arrangementet. Tak for det, Jacob!

Og så var der som sagt Bikini Wash, og soom jeg antydede i indledningen var den ikke helt som den slags plejer at være. Det er sgu ike så kedelige, de der Mr. Green … (se vidoen lige under billedet)

 

Du kan se alle billederne fra dagen – og alle de andre billeder jeg bruger her på bloggen, på Elbil Bloggens Flickr side her.

Kommentarer

Skriv kommentar