Stjerner i en elbil

Jeg vil løbende invitere spændende mennesker - lad os bare kalde dem "stjerner", ud at køre i min Tesla Roadster. I bilen har jeg monteret et lille HD videokamera, som jeg vil bruge til at lave nogle små film med vores samtaler. Disse film vil du løbende kunne se her på bloggen - i denne kategori: Stjerne i en elbil. Er du selv en stjerne og har du noget spændende at sige om elbiler, så er du velkommen til at kontakte mig. Så kører vi en tur og snakker lidt ...

Tvind-møllen, Poul Jørgensen og elbiler

I fredags havde jeg besøg af min mor og hendes kæreste gennem mange år Poul Jørgensen. Nogle af jer kender måske Poul, der i mange år var talsmand for Tvind. For mig er Poul jo bare Poul – en af de sødeste og kærligste mennesker jeg kender. Og så ved han en frygtelig masse om rigtig mange ting – herunder ikke mindst vindmøller.

Poul var i slutningen af 70’erne med til, at opsætte verdens største vindmølle: Tvindmøllen, som på mange måder var startskuddet til den fantastiske udvikling i vindmølleteknologi vi siden har oplevet. Vi kørte en tur i Tesla’en og fik en rigtig god snak om Tvindmøllen, vindmøller i almindelighed og lidt om elbiler. Du kan se vores lidt lange, men rigtig spændende snak, i videoen nedenfor …

[Read more…]

På elbil-tur med Miljøminister Ida Auken

I går var det 1. maj – arbejdernes internationale kampdag. Og for mit eget vedkommende blev det en ganske særlig dag, for jeg havde fået muligheden for at agere minister-chauffør for vores Miljøminister Ida Auken om formiddagen. Det gav mig lejlighed til at snakke lidt med Ida Auken om elbiler, regeringens planer i forhold til elbiler og Ida Aukens personlige holdninger til elbiler.

Jeg har naturligvis optaget min elbil-samtale med Ida Auken på video, som jeg plejer når jeg har gæster med ude at køre. Du kan se videoen nedenfor …

[Read more…]

Thomas de Oliveira på Tesla tur – i forlængelse af Iværk & Vækst og Aminitastic 2011

For et par uger siden stod weekenden i iværksætternes tegn – der var både Iværksættermessen Iværk og Vækst 2011 og Aminotastic – den årlige fest for brugerne af iværksætterdebatten Amino.dk, som min gode ven Martin Thorborg har startet for en del år siden.

På Iværksættermessen i Forum var jeg ude for at holde et foredrag om søgemaskineoptimering og på Aminotastic var jeg denne gang programsat som konfrancier. Begge dele gik rigtig godt og var naturligvis en god lejlighed til at føre mig lidt frem med min Tesla Roadster, snakke en masse om elbiler med de mange iværksættere … og så blev der også tid til at køre en lille tur med en af de helt unge iværksættere: Thomas de Oliveira.

Jeg har klippet et par videoer sammen fra min tur …

[Read more…]

Kenneth Thordal på tur i Tesla Roadster

Forleden dag var jeg ude at køre en tur med en af mine rigtig gamle venner, musikeren, komponisten, teatermanden og alt muligt andet: Kenneth Thordal.

Kenneth og jeg har arbejdet sammen i over 25 år. Ja faktisk er det i år lige præcis 25 år siden, at den første plade vi lavede sammen blev sendt på gaden.

Turen med Kenneth Thordal i min Tesla Roadster optog jeg naturligvis på video, og det er så blevet til nedenstående lille film, i “Stjerner i en Elbil” -serien, hvori vi får snakket en masse om elbiler og en masse andet.

[Read more…]

Anders Bircow kører Tesla Roadster

I dag (fredag) var jeg ude at køre en tur med Anders Bircow, som du sikkert kender fra bl.a. hans mange år i Linie 3, i min Tesla Roadster. Det blev til et par rigtig hyggelige timer, en masse snak om elbiler, karriere og en god frokost på Bryggeri Skovlyst i Hareskoven. Hele turen og samtalen med Anders Bircow optog jeg på video. Jeg klippede videoen straks da jeg kom hjem og det færdige resultat kan du se nedenfor …


[Read more…]

Kvinder kører gerne elbil – min kone kører Tesla Roadster

Forleden dag overlod jeg rattet i min Tesla Roadster til min dejlige kone Pernille. Og inden du nu kommer for godt igang med alle dine fordomme om kvinder og biler, så kører hun faktisk rigtig pænt. En anelse hurtigt, men absolut pænt :)

Lidt video på turen blev det naturligvis også til. Desværre drillede lyden lidt på denne video, så den er ikke helt i top. Men man kan da høre det meste af de mange vise ord, der kom med på vejen …

Dette indlæg er også røget i kategorien “Sterner i en elbil” for i lighed med videoen med min datter Oona, er min kone absolut også en stjerne. En af de smukkeste der findes.

[Read more…]

Bilvask af en Tesla Roadster

Man kommer jo ikke helt uden om det. En gang imellem skal alle biler vaskes. Også en Tesla Roadster. Ja, måske enda i særlig grad en Tesla Roadster – eller enhver anden sportsvogn, for den sags skyld. For det er jo ingen hemmelighed, at et af formålene med at køre rundt i netop en lækker sportsvogn er at se lidt godt ud. Og det gør man altså ikke i en møgbeskidt super car.

Men spørgsmålet er, hvordan man vasker sådan en cabriolet, der her om sommeren blot har et tyndt stoftag på. I nedenstående video vil jeg fortælle lidt om det – og meget andet. Med mig i bilen har jeg mit søde datter Oona på 8 år. Hun er ret vild med at køre i Tesla Roadster. Det er også hende der har taget billederne af mig der vasker bil.

Jeg har lagt dette videoindlæg i kategorien “Stjerner i en Elbil” selvom det falder lidt udenfor den snævreste fortolkning af konceptet. Men i mine øjne er Oona nu en stjerne :)
[Read more…]